BOEKEN

ALS EEN BLAD IN DE WIND

‘Als een blad in de wind’ komt Molly toevallig terecht in het kustplaatsje Oakleigh Cove. Ze heeft net haar man Tom verlaten en ze is vastbesloten om een nieuw leven beginnen. Via de aantrekkelijke Ryan vindt ze al snel woonruimte en de excentrieke Henry geeft haar een baan in de plaatselijke boekwinkel. Langzaamaan begint ze in haar nieuwe omgeving haar draai te vinden, maar ze kan zich nog niet volledig ontspannen. Ze weet namelijk dat Tom er alles aan zal doen om haar te vinden …

Bestel via Bol.com: Paperback

Als je je hart volgt is verkrijgbaar als

ALS JE JE HART VOLGT

Alles is tot in de puntjes geregeld: de koffers zijn gepakt, de vliegtickets geprint. Haar laatste avond voor vertrek laat Tessa zich door haar collega’s overhalen om nog een keer een avondje te gaan stappen. En waarom ook niet? Maar dan begint het fout te gaan. Zo fout dat Tessa zich genoodzaakt ziet om een baan als prive-secretaresse te accepteren voor de ruim 80-jarige Debora. Die is begonnen met het schrijven van haar memoires maar ze kan niet zo goed overweg met de computer. Hoewel haar dochter Ina weinig verwacht van Debora’s literaire capaciteiten, grijpt ze deze kans met beide handen aan. Haar in Australia wonende dochter staat op het punt om te bevallen van een tweeling en Ina wil daar graag bij zijn. Nu ze de zorg voor haar dementerende moeder aan Tessa kan overlaten, kan ze met een gerust hart vertrekken. Daags na Ina’s vertrek blijkt echter dat Debora eens goed van de afwezigheid van haar nogal bazige dochter wil profiteren. En om haar plechtige belofte aan Ina gestand te doen, kan Tessa weinig anders dan instemmen met Debora’s onverwachte plannen.

Bestel via Bol.Com: Luisterboek / Paperback

BLOED DRUK – Barbara, politievrouw 5

Tijdens haar carrière als politievrouw heeft Barbara fouten gemaakt. Zo heeft ze de moord op een jong meisje in de doofpot gestopt. Die bewuste, emotionele keuze komt haar nu duur te staan wanneer een topcrimineel deze kennis gebruikt om haar in zijn macht te krijgen. De spanning loopt hoog op wanneer er kort voor de aftrap van een belangrijke voetbalwedstrijd een verdacht pakje wordt gevonden in het stadion en ze ontdekt dat de man die daarbij direct betrokken lijkt te zijn, tevens degene is die haar geheim deelt… Het vijfde deel in de succesvolle serie Barbara politievrouw, die allen afzonderlijk te lezen zijn. 

Bestel via Bol.Com: Luisterboek / Paperback

EEN ZOMER IN CORNWALL

Bestel via Bol.Com: Paperback

Drie jonge vrouwen komen om uiteenlopende redenen naar Merlyn Porth, een badplaatsje aan de kust van Cornwall. Helaas is er maar één baan beschikbaar bij café De Strand Hut. Trish heeft steeds meer het gevoel niet opgewassen te zijn tegen haar opstandige dochter Mia. Bovendien kan ze zich maar niet verlossen van haar opdringerige buurman. De brief van tante Em lijkt uitkomst te bieden en Trish hoeft niet lang na te denken om een drastisch besluit te nemen.Voor Ellie resulteert een voorstelling van Les Miserables in een wel heel onverwachte, dramatische wending. Een ontmoeting met een volslagen onbekende biedt een kans die ze misschien wel iets te impulsief met beide handen aanneemt. Summer is gewend alles te krijgen wat haar hartje begeert totdat haar moeder en haar nieuwe stiefvader er een stokje voor steken. Voor Summer zit er niets anders op dan eieren voor haar geld te kiezen … of zich te wenden tot de vader met wie ze jaren geen contact heeft gehad. Met zijn vernieuwende plannen heeft Peter Atkinson de bewoners van Merlyn Porth behoorlijk tegen zich in het harnas gejaagd. Wanneer zijn dochter wil dat hij De Strand Hut voor haar overneemt, hoopt hij dan ook twee vliegen in een klap te slaan.

BOVEN WATER

Bestel via Bol.Com: Luisterboek/Paperback

Barbara is niet blij als ze een zaak in de schoenen geschoven krijgt waarbij de familie-eer van een invloedrijke zakenman in het geding is. Zijn 15-jarige zoon is niet alleen zwaar gewond geraakt bij een auto-ongeluk maar ook lijkt iemand van plan een oude vete nieuw leven in te blazen. Dit onderzoek komt echter op een laag pitje te staan wanner Barbara’s hulp wordt ingeroepen door wel de laatste persoon die ze zou verwachten: haar ex, Leo. Onmachtig hem te weigeren komt ze terecht in een maalstroom van gebeurtenissen waarop ze geen controle meer heeft en die ook haar persoonlijke leven in het hart raakt.

ALS DE DAGEN LENGEN

Bestel via Bol.Com: Luisterboek / EBook

Na de plotselinge dood van haar man heeft Julia het gevoel dat haar leven stuurloos is geworden. Ze vindt troost in de omgeving waar ze zo gelukkig was met Roy, maar tegelijkertijd beseft ze dat het niet altijd eenvoudig zal zijn om hun kindje alleen op te voeden.Haar moeder dringt erop aan dat ze haar leven in Schotland opgeeft om bij haar in Nederland haar baby te krijgen. Hoewel Julia inziet dat het veel voordelen heeft, heeft ze haar bedenkingen. Als enig kind van een moeder die gewend was om alle beslissingen voor haar te nemen, kreeg ze weinig ruimte om zich te ontwikkelen en op eigen benen te staan. Bovendien liet haar moeder er nooit veel twijfel over bestaan dat ze Roy niet mocht en dat ze het helemaal niet eens was met hun huwelijk en leven in Schotland. Julia voelt er weinig voor om haar zelfstandigheid op te geven, maar tegelijkertijd beseft ze dat ze weinig keuze heeft. Ze is echter nog niet zo lang terug in Nederland als ze een schokkend bericht krijgt dat haar ertoe dwingt om haar plannen drastisch te herzien.

VOGELVRIJ

Bestel via Bol.Com: Luisterboek

Aanvankelijk heeft Barbara moeite om te wennen aan haar nieuwe werkomgeving en collega’s maar ze ervaart het als een verademing om weg te zijn van Leo’s dwingende aanwezigheid. Daarmee is misschien het juiste moment aangebroken om ook in haar privé-leven een nieuwe weg in te slaan. Naast haar nieuwe werkzaamheden waarbij ze te maken krijgt met een serieuzere vorm van criminaliteit dan ze gewend is, worden haar tijd en aandacht opgeslokt door andere zaken. want een vroegere schoolvriendin heeft haar de belofte ontfutseld om de moordenaar van haar dochter op te sporen. Een belofte die Barbara duur komt te staan wanneer ze zich steeds dieper in de nesten werkt en ze ontdekt dat haar verdachte boven de wet lijkt te staan. Wie van haar nieuwe collega’s houdt deze kennelijk vogelvrij verklaarde crimineel de hand boven het hoofd?

ALS DE DRUIVEN RIJPEN

Bestel via Bol.Com: Luisterboek

De brief van Hanna waarin ze aangeeft dat ze ernstig ziek is en dat ze daarom haar jongere zusje weer wil zien, roept bij Eline moeilijke en verdrietige herinneringen op. Ze weet niet of ze wel moet ingaan op de uitnodiging om bij Hanna en haar gezin te gaan logeren. Haar vriend Toby overtuigt haar ervan dat een gratis verblijf in het mooie Toscane niet te versmaden is. Hij begrijpt niet waarom Eline zo lang aarzelt. Hoe kan hij dat ook als hij tot voor kort niet eens van het bestaan van Hanna af wist? Eline is net een beetje gewend aan het idee dat ze de moeilijke confrontatie met haar zus moet aangaan, als Toby plotseling van de reis afziet. Het lijkt een goed excuus voor Eline te zijn om ook af te zeggen, maar ze besluit toch te gaan, dan maar zonder Toby. De confrontatie met de zieke Hanna, haar man Enzo en hun dochter Isabella is voor Eline nog moeilijker dan ze heeft gevreesd. Een oude, onmogelijke liefde dreigt weer op te laaien. Het wordt er niet gemakkelijker op als ze beseft dat Hanna een paar snode plannen heeft bedacht, plannen die niet alleen betrekking hebben op haar eigen toekomst, maar ook op die van Eline.

MEISJES LOOS

Bestel via Bol.Com: Luisterboek

Barbara krijgt een melding dat er een naakt meisje op een industrieterrein rondloopt. Het brengt haar in aanraking met de zakenman Eppie Bleeker. Hoewel hij zelf de politie belde, rijst bij Barbara het vermoeden dat hij iets verzwijgt. Als er daar later opnieuw een naakt meisje wordt aangetroffen, lijkt het mysterie snel opgelost, maar Barbara is daar niet zeker van. Ze doet haar eigen onderzoek, tot ergernis van collega’s, die Bleeker en zijn compagnon om een andere reden in de gaten houden. Het privéleven van Barbara verloopt niet gladjes. Voortdurend ligt ze overhoop met haar ex, die ook nog eens haar baas is. Haar beste vriendin heeft het nog steeds niet opgegeven een leuke man voor haar te vinden en haar jongste zoon veroorzaakt opnieuw problemen. Haar enige lichtpuntje is het online contact dat ze met een politiefotograaf heeft, die een oogje op haar lijkt te hebben. Als er eindelijk een afspraakje wordt gemaakt, dreigt alles in het honderd te lopen …

NACHT ZONDER EINDE

Amazon Kindle

Terugkerend van een weekendje feesten met haar vriendin, dringt het langzaam tot Rachel Murgatroyd door dat haar dochtertje Sophie is verdwenen.De schok en schuldgevoelens zijn zo groot dat ze tot niets meer in staat is. Haar moeder komt om de regie over haar leven over te nemen. Met Hugh, haar ex, gaan de bittere verwijten over en weer. En dan zijn er nog Greg, haar jeugdvriend die ze in de steek liet voor Hugh, die plotseling in haar leven terugkeert na haar emotionele oproep op tv. En Dave, de nieuwe buurman die met zijn eigen demonen worstelt en die Sophie veel beter lijkt te kennen dan Rachel wist.

Terwijl Rachel probeert om uit haar apathie te komen en haar leven weer ter hand te nemen, beseft ze dat de waarheid over de verdwijning van Sophie dichter bij huis te zoeken is dan ze dacht. Dan wordt het lichaam van een meisje gevonden…

ALS HET IJS GESMOLTEN IS

Bestel via Bol.Com: Luisterboek

IJsprinses, zo noemt Theo haar. Hij denkt het te kunnen weten, want hij heeft haar nog niet aan zijn lijstje veroveringen kunnen toevoegen. Na drie mislukkingen ontmoet Inge eindelijk de man van haar dromen. Zonder aarzelen stort ze zich in een roekeloze, verhitte relatie.Wanneer Theo haar met haar nieuwe vriend ziet, beseft hij dat er iemand anders voor nodig was om Inge te doen smelten. Toch is het allemaal niet zo simpel voor Inge. Het zo plotseling opgelaaide vuur wordt zelfs te heet voor haar en ze ziet zich genoodzaakt haar vertrouwde omgeving te ontvluchten.

ONDERSTROOM

Bestel via Bol.Com: Paperback

Sian Lewis’ nachtelijke autorit om haar vriendin Hayley uit een hachelijke situatie te bevrijden is de aanzet tot een reeks gebeurtenissen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Van de waslijn gestolen ondergoed, een vuilniszak met geld, de dood van een collega van haar man Graham zijn slechts enkele voorbeelden die Sian doen beseffen dat ze in serieus gevaar verkeert. Er is iemand die het op haar heeft gemunt. Maar wie… en waarom? En niet alleen Sian zelf is in gevaar, maar ook haar ongeboren baby.

IN BEELD

Bestel via Bol.Com: Luisterboek / Paperback

Als politievrouw is Barbara werkzaam bij de afdeling fraude. Ze is kwetsbaar na haar scheiding en ze wordt dagelijks geconfronteerd met haar ex, omdat hij haar baas is. Ze is ontevreden met haar uiterlijk en onderhoudt een moeizame relatie met haar jongste zoon van 18 jaar. Ze krijgt te maken met de koppelingsdrang van haar beste vriendin en kan er maar moeilijk mee omgaan. Werk en persoonlijke zaken dreigen in elkaar over te lopen als ze de aantrekkelijke Chiel ontmoet. Haar leven komt in een stroomversnelling terecht. Ze wordt ook privé in de zaak betrokken en wat hebben de bizarre zelfmoord van Evert Wichum en de overvallen op geldautomaten met elkaar te maken?

ALS ER GEEN VERTROUWEN IS

Bestel via Bol.Com: Luisterboek / Paperback

Als haar oom en tante haar uitnodigen om een poosje in hun zomerhuisje aan de kust te komen logeren, neemt Anouk dat aanbod met beide handen aan. Ze beschouwt het als een goede gelegenheid om op adem te komen, omdat het zo moeilijk blijkt haar gestrande huwelijk en haar verbitterde relatie met haar zusje te verwerken en haar vertrouwen terug te krijgen. Vol goede moed vertrekt ze dan ook naar het dorp aan de kust waar ze hoopt de rust te vinden om een beslissing te nemen over haar toekomst.Van haar plannen komt echter weinig terecht als ze geconfronteerd wordt met wat op een herhaling van de geschiedenis begint te lijken. En niet alleen dat: het is tevens het begin van een zenuwslopend kat-en-muis-spel, waarbij ze alle zeilen moet bijzetten om uit handen van een onbekende belager te blijven.

WISSELSPEL

Amazon Kindle

Ik was machteloos, kon alleen maar afwachten. Ik leefde, maar hoe lang nog? Wie had mij hier naartoe gebracht? Ging het om losgeld? Was het een smakeloze grap?Langzaam dringt het tot Meg Evans door dat ze geen kater heeft, niet aan een of ander wild seksspel heeft meegedaan en dat ze niet in haar eigen bed ligt naast haar man Ray. De ruimte waarin ze zich bevindt ruikt naar hout. Het is er beangstigend stil. Ze is geblinddoekt, geboeid en haar hoofd voelt aan alsof er een spijker in geslagen is. Met moeite weet Meg zich te herinneren dat ze een afspraak had met haar schoonmoeder en dat ze met z’n tweeën hebben gegeten omdat Ray niet kwam opdagen. Ze heeft haar met de auto thuisgebracht. En daarna gaapt de leegte…

NACHTVAL

Amazon Kindle

Zelden gebeurt er iets opwindends in het leven van Sandra Driehuis. Haar dochters zijn allebei het huis uit en haar man Simon is voor zijn werk veel op pad. Wanneer iemand haar zou vragen haar memoires te schrijven zou ze aan een half vol genoeg hebben. Tot Simon op raadselachtige wijze verdwijnt en hij een paar dagen later dood wordt aangetroffen in een greppel onder aan een dijk. Uit het onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk het slachtoffer is geworden van een aanrijding waarna de automobilist is doorgereden. Dit brengt Sandra’s leven in een stroomversnelling, waardoor de gebeurtenissen al snel uit de hand lopen…

KUNSTLICHT

Amazon Kindle

De aantrekkelijke, maar verlegen tekendocente Jane Owen meldt zich aan voor een schildercursus in Cornwall. Ze hoopt in het hotel waar de cursisten logeren meer te weten te komen over haar echte vader. Ze ontdekt al snel dat Abigail Wickham, die jaren geleden op het strand bij het hotel is gewurgd, haar tante was.
Wanneer Jane op bezoek gaat bij de inmiddels gepensioneerde politie-inspecteur Kenneth Haydon ziet zij in zijn kamer een tekening die hij als kind heeft gemaakt. Voor hij haar meer kan vertellen over de moord op de mooie, eigenzinnige Abigail, krijgt hij echter een beroerte die hem het spreken onmogelijk maakt. Vertwijfeld vraagt Jane zich af waar ze aan begonnen is, want haar onderzoek brengt meer aan het licht dan haar lief is.

WEERZIEN AAN DE LOIRE

Twintig jaar geleden liet Rose Salignac zich schaken door de Engelsman Tony Carrick om te ontsnappen aan de overheersing van haar vader Rizet en aan haar verloofde, haar neef Etienne. Nu ziet haar dochter Roanne Carrick zich voor hetzelfde probleem geplaatst wanneer zij een bezoek brengt aan haar grootvader Rizet. Deze zet alles op alles om haar te laten trouwen met Etiennes stiefzoon Henri en trekt zich daarbij niets aan van hun gevoelens. Roanne voelt weinig voor een huwelijk met Henri, vooral wanneer zij Julien Jonville heeft ontmoet. Langzamerhand dreigt Rizet er echter via tal van listen in te slagen zijn doel te bereiken…

HET FLUISTERENDE WATER

Als de vriendinnen Annette Roos en Vera Smitshuys een vakantie in Zwitserland doorbrengen, is de ontmoeting met de Italiaanse Roberto Pareno het begin van veel verwikkelingen.

LIEFDE IN DE SNEEUW

Als haar vader failliet gaat, is Alison genoodzaakt een baan te zoeken. In een heel andere rol dan ze gewend is, reist ze nu als werkneemster naar Zwitserland voor een wintersport vakantie.

EEN MODERNE AFRODITE?

Afrodite, de Griekse godin van de liefde, werd gedwongen tot een huwelijk met Hefaistos, haar halfbroer. Een groter contrast tussen hen is nauwelijks denkbaar: Afrodite is mooi en verleidelijk, Hefaistos is lelijk en bovendien mank door toedoen van zijn vader Zeus. Hun huwelijk was dan ook een mislukking. Eenzelfde lot lijkt Jill Taylor beschoren te zijn, wanneer zij door haar pleegvader wordt gedwongen tot een huwelijk met haar pleegbroer Gavin. Jill is als de Griekse godin, mooi en aantrekkelijk, Gavin is niet uitgesproken lelijk, maar heeft een groot litteken op zijn gezicht en is, eveneens door toedoen van zijn vader, mank. Wat moet er van hun huwelijk worden, vooral als Jill zich omringd ziet door talrijke aanbidders? Is zij een moderne Afrodite?

WEDDENSCHAP VOOR HET LEVEN

Amy Farrell heeft haar drie dochters opgevoed met de gedachte dat er maar één ding belangrijk is in het leven: geld. En dat kan alleen verkregen worden door middel van een rijk huwelijk. De pogingen van haar twee oudste dochters zijn gestrand in echtscheidingen en Amy richt haar aandacht op de jongste, Melanie. Alle middelen worden aangesproken om Melanie een goed huwelijk te laten sluiten, maar niemand houdt daarbij rekening met haar gevoelens. Haar ontmoeting met Mark Anderson lijkt een gelukkige ommekeer in haar leven te brengen, maar dan grijpen Amy en haar dochters in. Zij dwingen zowel Melanie als Mark tot een huwelijk, dat echter weinig overlevingskansen schijnt te hebben.

DE KLUIZENAAR VAN SARKI

Bestel Ebook (Nederlands) voor Kindle

Omdat ze het niet eens is met de manier waarop haar baas en verloofde Stephen een groot stuk grond tracht te bemachtigen, bemoeit Terry Heriot zich met zijn zaken. Al gauw betreurt zij dit echter, want bij haar pogingen om de eigenar van de grond te waarschuwen, raakt ze gevangen op het eilandje Sarki, dat slechts wordt bewoond door de kluizenaar Andreas. Pas als het te laat is, ontdekt ze dat de kluizenaar van Sarki niemand minder is dan de chirurg Alec Xarchakos, de man met wie zij vier jaar geleden een korte, stormachtige relatie had en die haar zo wreed in de steek heeft gelaten.

EEN VERLOOFDE GEVRAAGD

De voogd, voor wie een jonge vrouw als meisje al gevlucht was, dreigt ook haar huwelijk te verzieken.

DE NOODLOTTIGE VERGISING

Liefde is voor Juliet Shannon de enige reden ‘Ja’ te zeggen op het huwelijksaanzoek van de Griek Thanas MerSsinis. Thanas heeft echter een heel ander motief voor hun overhaaste huwelijk, want hij wil Nicky, het zoontje van zijn overleden broer, meenemen om hem een Griekse opvoeding te geven en hij meent dat hij dat alleen kan bereiken door Nicky’s moeder te trouwen. Pas in Griekenland beseft hij welke grote vergissing hij gemaakt heeft. Juliet blijkt namelijk niet de moeder van Nicky te zijn, maar zijn kinderverzorgster. De moeilijkheden stapelen zich voor Juliet op, wanneer haar werkgeefster Nicky komt halen en Thanas een andere oplossing voor zijn problemen vindt, waarmee Juliet zich echter niet kan verenigen.